Poštovani,

Molimo vas da izdvojite malo vremena i popunite upitnik o zadovoljstvu klijenata.

Hvala.

     
Menu

Blog

Vi ste ovde: PočetnaBlogPrevođenje sajtova i internet stranica

Prevođenje sajtova i internet stranica

Prevođenje sajtova i internet stranica

Prevodi internet stranica i sajtova čine jedan deo stručnih prevoda. Ovi prevodi su posebno važni, jer su sadržaji na internetu namenjeni širokoj populaciji, pa moraju biti urađeni sa posebnom pažnjom. Internet je sve prisutniji i svakim danom ga koristi sve više ljudi, zbog čega predstavlja jedan od najuticajnijih medija. Stoga, novac koji se potroši na prevođenje sajta ili internet stranice ne treba smatrati troškom, već dobrom i korisnom investicijom koja vodi ka napretku.

Mnoga istraživanja govore o različitim prednostima višejezičnih sajtova i internet stranica. Vidljivost i posećenost takvog sadržaja je znatno veća nego u slučaju sadržaja koji su dostupni samo na jednom jeziku, a to dalje doprinosi većoj prepoznatljivosti firme ili brenda. Prevodi sajtova i internet stranica otvaraju Vaše tržište ka inostranstvu, odnosno drugim klijentima, što dalje može da poveća interesovanje za Vaše proizvode ili usluge, pa samim tim pospeši Vaše poslovanje.

Ukoliko ste i Vi razmišljali da svoje preduzeće podignete na viši nivo, te da proizvode i usluge ponudite i ljudima iz drugih zemalja, jezik ne bi trebalo da bude barijera, pa je najbolje da angažujete prevodilačke agencije u svrhu prevođenja tekstova sa Vašeg sajta.

Međutim, da biste ostavili dobar ustisak i pozitivno mišljenje, osim primamljivog vizuelnog izgleda, potrebno je da prevodi sadržaja na sajtovima i internet stranicama budu besprekorni, tačni i pouzdani. Neki od najpopularnijih i najčešće upotrebljavanih jezika na koje je poželjno da izvršite prevođenje svog sajta su engleski, španski, portugalski, nemački, italijanski, francuski, kineski, japanski, arapski, ruski...

Prevodilačka agencija ABC prevodi nudi Vam stručno prevođenje iz različitih delatnosti na skoro sve svetske jezike. Obezbedite lako i brzo kvalitetno i profesionalno prevođenje sajtova i internet stranica po pristupačnim cenama. Prevode vrše stručni prevodioci za različite jezike, pa možete biti sigurni da će Vaš sajt izgledati profesionalno i ostaviti odličan utisak na Vaše potencijalne klijente.

Ukoliko Vam radi otvaranja preduzeća u nekoj drugoj zemlji budu potrebni i sudski tumači, agencija ABC prevodi izaći će u susret svakoj Vašoj potrebi za prevodima - običnim ili overenim od strane sudskog prevodioca.

Pozovite nas i već danas počnite da širite poslovanje na inostrano tržište!

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Kvalitet i sigurnost

Prevodilačka agencija ABC Prevodi garantuje za sigurnost Vaših podataka, kao i za kvalitet usluga koje isporučuje. Zarad sigurnosti, uveli smo praksu potpisivanja ugovora o poverljivosti svih podataka klijenata

Svaki prevod koji je prosleđen klijentu prolazi kroz nekoliko kontrola:

  • prvi prevodilac predaje radnu verziju prevoda,
  • drugi prevodilac kontroliše i predaje završnu verziju,
  • zatim je vizuelno pregleda i prevodilac koji je prosleđuje klijentu.

Pri ovakvom načinu rada, mogućnost greške je svedena na minimum.

Cene

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti.
Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja.

Za određivanje cene još četiri faktora su važna:

  • da li je za prevod potrebna overa sudskog tumača
  • koliko strana ima tekst koji se prevodi
  • u kom roku je potrebno završiti prevod
  • kojoj oblasti pripada tekst koji se prevodi

Standardna prevodilačka strana sadrži 1800 karaktera sa razmacima (Word Count).