Poštovani,

Molimo vas da izdvojite malo vremena i popunite upitnik o zadovoljstvu klijenata.

Hvala.

     
Menu

Blog

Vi ste ovde: PočetnaBlogAkcijska ponuda u agenciji ABC prevodi!

Akcijska ponuda u agenciji ABC prevodi!

Akcijska ponuda u agenciji ABC prevodi!

Februarska ponuda prevodilačke agencije ABC prevodi donosi Vam novu akciju, koja se odnosi na prevođenje sa srpskog na nemački jezik, i obrnuto. Za bilo koji prevod sa nemačkog ili na nemački jezik obezbedili smo Vam 10% popusta, ukoliko se pozovete na ovu akciju.

Naš prevodilac za nemački jezik u prilici je da Vam obezbedi kako obično, tako i stručno prevođenje pisanih tekstova. Za dokumente kojima je potrebna overa – tu je naš sudski tumač za nemački jezik, koji ima dozvolu Ministarstva pravde da svojim pečatom i potpisom garantuje za verodostojnost prevedenog teksta i njegovu vernost originalnom dokumentu.

Prevodioci za nemački jezik izaći će i na teren ukoliko je to neophodno radi zaključenja određene privatne ili poslovne veze, poput sklapanja braka ili ugovaranja poslovne saradnje, a imamo i stručnjake koji su specijalizovani za obavljanje simultanog i konsekutivnog prevođenja. Ako su Vam potrebni hitni prevodi – spremni smo da Vam izađemo u susret i u najkraćem roku izvršimo prevođenje sa nemačkog jezika na srpski, i obrnuto.

Jednom rečju, uz prevodilačke agencije kao što je naša ne morate da brinete kada su prevodi u pitanju. Na jednom mestu naći ćete sve! Iskoristite februarsku akciju i uz 10 % popusta prevodi sa nemačkog jezika na srpski, ili obrnuto, biće urađeni besprekorno, kvalitetno i u dogovorenom roku!

Vaše tekstove ili dokumente možete nam dostaviti lično, u elektronskoj formi putem e-maila, ili na CD-u, USB-u – kako god da je Vama lakše, a putem naše kurirske službe overeni prevodi Vam stižu na željenu adresu na teritoriji Beograda. Klijentima iz ostalih gradova prevode šaljemo besplatno Post Express-om. Kontaktirajte nas ili posetite neku od naših lokacija u Beogradu i Novom Sadu.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Kvalitet i sigurnost

Prevodilačka agencija ABC Prevodi garantuje za sigurnost Vaših podataka, kao i za kvalitet usluga koje isporučuje. Zarad sigurnosti, uveli smo praksu potpisivanja ugovora o poverljivosti svih podataka klijenata

Svaki prevod koji je prosleđen klijentu prolazi kroz nekoliko kontrola:

  • prvi prevodilac predaje radnu verziju prevoda,
  • drugi prevodilac kontroliše i predaje završnu verziju,
  • zatim je vizuelno pregleda i prevodilac koji je prosleđuje klijentu.

Pri ovakvom načinu rada, mogućnost greške je svedena na minimum.

Cene

Svaki prevod je novi proizvod, novi autorski rad, tako da nije svaki prevod isti.
Zato se i cene razlikuju od slučaja do slučaja.

Za određivanje cene još četiri faktora su važna:

  • da li je za prevod potrebna overa sudskog tumača
  • koliko strana ima tekst koji se prevodi
  • u kom roku je potrebno završiti prevod
  • kojoj oblasti pripada tekst koji se prevodi

Standardna prevodilačka strana sadrži 1800 karaktera sa razmacima (Word Count).